Обама призна: Хилари си тръгва

6760
Обама призна: Хилари си тръгва

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че ще се радва особено, ако Хилари Клинтън остане на поста на държавен секретар след неговото очаквано преизбиране, но въпреки неговите молби, тя е решила да продължи напред, предаде АФП.

„Тя свърши невероятна работа. Тя измина много мили, положи толкова усилия в работата си”, заяви Обама в популярно токшоу по телевизия Ен Би Си.

Равен резултат между Обама и Ромни

Действащият държавен глава на САЩ Барак Обама избра най-точните думи, но може би претендентът за президентския пост, републиканецът Ми...

По-малко от две седмици преди вота от 6 ноември, който ще определи дали ще спечели втори мандат в Белия дом, Обама отправи куп възхвали по адрес на Клинтън, която преди четири години беше негов яростен съперник за номинацията на Демократическата партия.

Обама тогава спечели номинацията преди да удържи победа над издигнатия от републиканците Джон Маккейн на изборите от ноември 2008 г.

Хилари е бивша първа дама на САЩ и сенатор. Тя е един от безценните кадри на текущата администрация и е считана за един от най-компетентните управляващи в обкръжението на Обама.

Редактор: Десислава Ушатова

Ромни се съсредоточава върху "колебаещите се" щати

Мит Ромни може да се откаже от срещите с журналисти заради общуването с избиратели. От предизборния му щаб съобщиха, че две седмици пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com