Алехандро Сабея: Не сме фаворити - във футбола всичко е относително

10968
Алехандро Сабея: Не сме фаворити - във футбола всичко е относително
Снимка: Getty Images/Guliver

Аржентина се опитва да не изпада в еуфория и да мисли световната титла, а само за предстоящия мач с Босна и Херцеговина, каза селекционерът на аржентинците Алехандро Сабея.

"Не обичам думата фаворит, ще оставим това на другите. Мисля само за предстоящия мач с Босна" - коментира Сабея. Аржентина стартира своето участие  на Мондиал 2014 срещу дебютанта Босна и Хергеговина тази нощ в група F.

Дидие Дрогба: Може да съм разочарован, че не бях титуляр, но това не е важно

Нападателят на Кот д'Ивоар Дидие Дрогба бе щастлив от победата над Япония в първия мач от Световното първенство. Голмайсторът изненадва...

"Няма да играем с много нападатели, защото това не е гаранция за голове. Холандците играха с двама нападатели, а вкараха пет гола на Испания. Във футбола всичко е относително" - коментира още Сабея.

Той похвали отбора на Босна. "Първият мач винаги труден, защото има много напрежение. Босна е добър отбор, който играе приятен футбол" - каза селекционерът на аржентинците.

Сабея защити съдиите, които са подложени на сериозни критики от началото на Мондиала.

Андреа Пирло: Чудовищен климат

Плеймейкърът на Италия Андреа Пирло бе поредният, който негодува от високите температури по време на снощния мач на "адзурите" срещу Ан...

"Съдийството е трудна работа, доста неблагодарна. Съдиите са единствените, които нямат никакви фенове. Аз вярвам на съдиите. Понякога грешат, но и те са хора" - каза Сабея.

Двубоят с Босна е чакан с нетърпение и от звездата на Аржентина Лионел Меси, който за първи път ще играе на легендарния "Маракана".

"Нямам търпение да изляза за първи на великия "Маракана". Надявам се да започнем с победа участието си на световното първенство. Всички го искаме!" - написа Меси във Фейсбук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com