Апия: Роналдо е най-добрият в света, но няма да го пазим персонално

8375
Апия: Роналдо е най-добрият в света, но няма да го пазим персонално
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на Гана Квеси Апия заяви, че няма да отделя специално внимание върху нападателя на Португалия Кристиано Роналдо в последния мач от груповата фаза на световното първенство. И двата отбора имат по една точка, но африканският тим е с по-добра голова разлика. Въпреки това, съдбата им зависи от отбора на Съединените щати, който ще се изправи срещу Португалия.

„Мисля, че в мача на Германия срещу САЩ всеки отбор ще се постарае да покаже най-добрия футбол. Преди всеки мач ние проучваме всеки един играч на съперника. Обикновено правя една-две промени в зависимост от това.

Правителството на Гана прати самолет с $3 млн. за играчите

Гана изпрати самолет с 3 милиона долара на борда до Бразилия. Сумата бе предназначена за футболистите от националния отбор, които се ра...


Кристиано Роналдо е най-добрият футболист в света и трябва да му се обърне внимание, но в отбора Португалия всички футболисти са добри и не трябва да се съсредоточаваме само върху един. Португалците имат по-лоша голова разлика? Това не означава, че отборът е слаб/ Не мисля, че трябва да играем на контраатаки срещу тях. Всичко ще бъде по план. Ако трябва да атакуваме, ще атакуваме. Ако е нужно да се защитаваме, ще се защитаваме“ - коментира Апия, цитиран от L'Equipe.

Победа или равен за американците класира тима воден от Юрген Клинсман на осминафиналите на надпреварата. Мачовете са тази вечер от 19:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com