Балотели: Чака ни дуел между два отбора, не между двама играчи

6001
Балотели: Чака ни дуел между два отбора, не между двама играчи

Нападателят на Италия Марио Балотели посъветва съотборниците си да се фокусират предимно върху собствената си игра, а не върху тази на съперника.

"Мачът Италия - Уругвай няма да бъде сблъсък между двама играчи, а между два отбора, които искат да стигнат по-далеч. Ние ще се борим, за да оцелеем и имаме предостатъчно мотивация за това. Ще бъда много щастлив, ако спечелим, вместо ако загубим, но аз вкарам гол. Уверен съм, че и Суарес мисли по подобен начин", коментира Балотели.

Суарес: Нищо лично, Англия, ще разстроим и Италия

Звездата на Уругвай Луис Суарес разкри, че с двата си гола срещу Англия при победата с 2:1 е отговорил на всичките си критици. Нападате...

Звездата на "адзурите" коментира и неотдавнашната загуба от Коста Рика.

"Във футбола и това се случва. Ето защо тази игра е толкова непредсказуема. Играхме добре и създадохме положения, но не успяхме да ги реализираме. Но, въпреки това, знаем, че можем да победим във всеки мач. Длъжни сме да приемем някои поражения, независимо от това какви емоции ни носят те. Това вече е в миналото. Готови сме сега да продължим борбата", заяви нападателят.

Балотели сподели мислите си и за негативните изненади в турнира - отпададнето на Англия и Испания и възможността Португалия също да си събере куфарите за дома.

"Това е хубаво за футбола. Ние не сме изненадани, защото сега разликата между отборите е много малка. В заключителния етап на турнира всеки играч, дори и аз, може да успее на терена", завърши италианският национал.

Прандели: Ако пусна трима защитници срещу Кавани и Суарес ще е самоубийство

Селекционерът на Италия Чезаре Прандели е сериозно притеснен преди решаващата битка на тима срещу Уругвай. В двубоя от третия кръг на г...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com