Героят Очоа: Това бе мачът на живота ми

11511
Героят Очоа: Това бе мачът на живота ми

Вратарят на Мексико Гилермо Очоа, който с храбрите си спасявания донесе точка на отбора в сблъсъка с Бразилия, очаквано бе избран за играч на мача.

"Беше труден мач, заяви Очоа след срещата. - Знаехме, че няма да ни е леко, защото Бразилия играе у дома. Знаехме още, че трябва да бъдем концентрирани на 100% през всичките 90 минути на срещата. Когато чухме подкрепата на феновете, разбрахме, че сме длъжни да се стараем още повече", коментира стражът на Аячо.

Блестящ Очоа разколеба "селесао" по пътя към Шестата

Устременият към шеста световна титла отбор на Бразилия не блесна и във втория си мач на световните финали. «Селесао» не усп...

"Мисля, че това беше мачът на живота ми. Страхотно е да не допуснеш гол в мач с Бразилия и да направиш няколко важни спасявания. Най-труден ми беше ударът на Неймар с глава", споделя героят за мексиканците. 

За него пък бразилският нападател Фред заяви: "Трябва да поздравим вратаря на съперника. Той направи поне четири чудесни спасявания". 


Мисля, че това беше мач на живот. Това е много готино - не пропускайте мача с Бразилия, който направи няколко важни спасявания. Най-трудно беше с глава от Neimar - точно под гредата, "- каза Очо", коментира стражът на Аячо.За него пък бразилският нападател Фред заяви: "Ние трябва да поздравим вратаря на Мексико, който направи най-малко четири чудесни спасявания".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com