Интересни факти преди Италия – Уругвай

11913
Интересни факти преди Италия – Уругвай

Италия и Уругвай се изправят в директен сблъсък за място на 1/8-финалите. Мачът от Група „D” на Мондиал 2014 е под номер 10 между двата отбора, като до момента „урусите” имат леко предимство, след 3 успеха и 2 поражения.

Останалите четири дуела приключиха с равенства, като това важи и за последният дуел между съставите, състоял се миналата година на турнира за Купата на конфедерациите (2:2).

Андреа Пирло: Климатът в Бразилия ни побърква!

Един от асовете на Италия Андреа Пирло смята, че в Бразилия всъщност се провеждат едновременно две световни първенства и това е така за...

Тогава „адзурите” спечелиха след изпълнения на дузпи и така си осигуриха третото място в надпреварата. Сега те ще бъдат доволни дори и на равенство, защото имат по-добра голова разлика от тази на Уругвай и преди срещата заемат второто място в групата.

Италия не допусна гол в двете срещи с опонента на Световни първенства. Предстоящият мач ще бъде под номер 50 за „урусите” на световни футболни финали и ще бъде ръководен от мексиканска съдийска бригада.

Буфон: Да покажем сила и гордост срещу Уругвай!

Капитанът на Италия Джанлуиджи Буфон призова съотборниците си към спокойствие и мобилизация преди ключовия за тима мач срещу Уругвай в ...

Главен рефер е Марко Родригес, а аут за двубоя е контузеният Диего Лугано от Уругвай, както и двама от строя на европейците – Даниеле де Роси и Матиа де Шилио.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com