Лионел Меси: Бих заменил всичките си рекорди за Световната титла

12994
Лионел Меси: Бих заменил всичките си рекорди за Световната титла
Снимка: Getty Images/Guliver

Четирикратният носител на Златната топка Лионел Меси сподели, че няма как да остане равнодушен след критиките по свой адрес в родината си Аржентина. Нападателят на Барселона често е упрекван безмилостно от сънародниците си, че не се раздава с екипа на националния отбор, и призна, че това го наранява.

"Разбира се, че чета какво се пише: че нямам желание да играя за Аржентина, че не пея химна, че не нося с гордост националната фланелка. Никак не е приятно, когато се прибера у дома, да се сблъскам с всичко това. В един момент си мислех, че проблемът наистина е в мен, а по-лошото е, че това можеше да се отрази на целия отбор. После си казах, че просто трябва да продължа напред. И до днес обаче си задавам въпроса защо някои хора говорят такива лъжи", откровен бе Меси.

Окончателният състав на един от най-големите фаворити на Световното - Аржентина

Селекционерът на Аржентина Алехандро Сабейя обяви окончателния състав за предстиоящото Световно първенство в Бразилия. До сега отборът ...

"Обичам Аржентина. Това е моята страна и мястото, където искам да се върна един ден. Понякога ме питат защо нямам испански акцент и отговорът е, че не желая да загубя идентичността си и връзката с Аржентина", подчерта Лео.

"Бих заменил всичките си рекорди за световната титла. Искам да донесем радост на сънародниците си. Убеден съм, че имаме сили да извървим пътя до финала и да го спечелим", сподели Меси.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com