Най-чаканото Световно започва днес! На worldcup2014.actualno.com

10650
Най-чаканото Световно започва днес! На worldcup2014.actualno.com
Снимка: Getty Images/Guliver

Юбилейното 20-то световно първенство по футбол стартира днес в Бразилия. От 21:15 часа българско време е официалната церемония по откриването, а дебютният мач между домакина Бразилия и Хърватия започва в 23:00 часа на "Aрена Коринтианс".

Светът не просто ще е футбол, светът ще е истински футбол. Какъвто отдавна липсва на ценителите. Защото в Бразилия парите нямат да имат значение за футбола. Няма бедни и богати, няма фиктивен финансов феърплей, има надарени и по-посредствени футболни нации. Цял свят очаква да види дали Испания още е гладна за победи или домакинът Бразилия ще се реваншира за кошмара от 1950 година с титла. Готови на всичко, за да повторят тогавашния подвиг на Уругвай, са Лео Меси и неговата Аржентина. От засада дебнат хитрите италианци, а "Маншафта" пак не го е страх от никой. Холандците изгарят от желание да се реваншират за загубения финал преди четири години. Този път добрата стара Англия също не бива да бъде отписвана. Свеж полъх идва от пълните с талант тимове на Колумбия и Белгия. На почти домашна обстановка пък ще се радват носителят на "Златната топка" Кристиано Роналдо и сънародниците му от Португалия. Мондиал преливащ от амбиция, качества, мечти и огромен залог. Всичко това под акомпанимента на горещите бразилски фенове, които са несравними, когато трябва да се създаде уникална обстановка. Арени на събитията пък ще са чисто нови стадиони, които правят това първенство най-скъпото досега. Спор няма - Световното в Бразилия има всичко за да е най-великото в историята.

На форум от такова ниво подобава и сайт като за Световно. Затова създадохме Worldcup2014.actualno.com. България не успя да се класира на Мондиала, но българските фенове заслужават да преживеят емоцията, която ще предложи това феерично първенство. Уникално съдържание, авторски коментари и прогнози за всеки мач, новини от епицентъра на събитието, мнения на български футболисти и анализатори, разработки с шансовете на фаворитите, най-качествените снимки, подробни визитки на тимовете, детайли за градовете и стадионите, шоу-секция с най-любопитното отвъд бразилските стадиони - това е Worldcup2014.actualno.com. Направете своята виртуална едномесечна екскурзия до най-успешната футболна страна. Не пропускайте да се насладите на това уникално първенство. Защото от днес ще се пише футболна история.

Пирло сподели своите фаворити за спечелване на Световното

Плеймейкърът на Италия Андреа Пирло официално обяви, че в Бразилия ще изиграе последните си мачове за националния отбор. "Да, напускам...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com