Неймар по стъпките на Рууни - бори емоциите с помощта на психолог

12036
Неймар по стъпките на Рууни - бори емоциите с помощта на психолог

Суперзвездата на Бразилия Неймар прибягна до услугите на психолог, за да се справи с напрежението преди четвъртфиналния мач с Колумбия. Двубоят е утре, а нападателят не е в състояние сам да се пребори с емоциите и очакванията на цяла Бразилия към него и съотборниците му да спечелят шестата световна титла.

"Никога не бях правил нещо подобно и съм много доволен. Във футбола ежедневно сме заобиколени от големи емоции и имаме нужда от психолози. Те могат да ти помогнат да се чувстваш много по-спокоен", разкри звездата.

Гаджето на Неймар проби в Холивуд

Моделката Бруна Маркезина продължава да се изкачва по стълбата на славата. Гаджето на бразилската звезда Неймар е получила страхотно пр...

Както е известно, Неймар нерядко се поддава на емоциите. Веднъж той се разплака на тренировка, когато момче в неравностойно положение жонглира с топката пред него. Неймар показа сълзите си и преди мач на Бразилия, когато целият стадион пееше химна акапелно.

Футболистът на Барселона, както и няколко негови съотборници, се разплакаха и след драматичния мач с Чили в 1/8-финалната фаза, спечелен с дузпи.

"Този мач бе много емоционален. Бях много развълнуван, това е естествено. Всеки играч се справя с емоциите си по различен начин", коментира Неймар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com