Прогноза: Хондурас - Швейцария

6987
Прогноза: Хондурас - Швейцария
Снимка: Getty Images/Guliver

Швейцария започна успешно своето участие на Световното в Бразилия в група "E", като победи по късметлийски начин в последната минута Еквадор с 2:1. След това обаче последва съкрушителна загуба с 5:2 от Франция.

От своя страна Хондурас записа две поражения от Франция с 3:0 и от Еквадор с 2:1. Въпреки това, скромният тим от Централна Америка има някакви теоритични шансове да продължи напред, стига да победи Швейцария с голяма разлика. Минимален успех също върши работа на хондурасците, но при това положение Франция трябва да разгроми Еквадор.

Шакири се обиди: Мен ме критикуват най-много от всички

Полузащитникът на Швейцария Джердан Шакири заяви, че отборът трябва да вярва в своите сили. Той също е огорчен от критиките по негов ад...

Интересното е, че на предишното Световно първенство в ЮАР, двата отбора отново се срещнаха в последен двубой от груповата фаза. Тогава Кръстоносците трябваше да победят с два гола разлика, но мачът завърши при резултат 0:0.

Добра новина за Хондурас е завръщането в игра на халфът на Тотнъм - Уилсън Паласиос след изтърпяно наказание от предишния двубой.

Швейцария не може да разчита на защитника Стив фон Берген, който се контузи в мача срещу Франция. Това е доста неприятно за тима на Отмар Хицфелд, тъй като защитата бе основният проблем в мача срещу "петлите".

Любопитен факт е, че Хондурас никога не са побеждавали отбор от Европа на Световно първенство. В 6 мача имат 3 равни и 3 загуби.

Красота! Франция вече не е "скрит" фаворит след 5:2 срещу Швейцария

Франция задава модата на това световно първенство. Играчите на Дидие Дешан изиграха втори отличен мач и разгромиха Швейцария с 5:2. Ата...

Въпросът е дали Швейцария се е възстановила психически след загубата с 5:2 от Франция и дали физическите сили на футболистите ще издържат на неблагоприятния климат в Манаус.

Срещата е с начален час 23:00 българско време.

Прогноза: Хондурас - Швейцария 2

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза: Германия - Аржентина
Прогноза: Германия - Аржентина

Време е за големия финал. Аржентина влиза в мача без да е допуснала гол в директните елиминации. Днес обаче предизвикателството е по-различно....