Сколари: Готов съм със състава, напрежение няма

5523
Сколари: Готов съм със състава, напрежение няма

Луис Фелипе Сколари е смятан за един от хората, носещ най-голяма отговорност в Бразилия през 2014 г. - годината на Световното първенство! ТСелекционерът на националния отбор е спокоен и уверен, че работата му може да докара на Бразилия световната титла. Сколари има колебания за избора на футболисти само на две позиции, но не разкрива кои точно са те.

"Условията, на които се готвим са отлични. Не виждам натиск върху нашите играчи. Те са млади, но няма напрежение върху тях. Те просто искат да играят и да печелят. Пълният състав вече е определен и в момента наблюдаваме представянето на тези, които са титуляри в своите европейски отбори." - споделя селекционерът.

Чия звезда ще изгрее на Мондиал 2014?

С наближаването на световното първенство в Бразилия изданието thomsonsport.com направи списък на играчите, които се очаква да бъдат изг...

Осъзнавайки своята отговорност, Сколари благодари за доверието, че е избран за селекционер на отбора-домакин.

"Аз съм привилегирован. Малцина треньори в света са работили за националния отбор на Бразилия. Работата по подбора на футболистите не е трудна" - смята Сколари.

Селекционерът е на мнение, че Мондиалът ще има положително влияние върху страната, чрез евентуалното развитие на туризма, което ще докара. Според Сколари, публичните протести по улиците няма да повлияят върху представянето на футболистите.

"Те са играчи, които са на мисия. Те трябва да мислят и да се докажат без да се влияят от проблемите в страната" - заключи Сколари.

Бразилия чака с нетърпение футболната самба от Мондиала

Бразилия пулсира и отброява с нетърпение дните до 12-и юни, когато ще бъде официалното откриване на световното първенство по футбол. Бл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com