Ван Перси: Срамно е, че Англия отпадна, играха добре

6827
Ван Перси: Срамно е, че Англия отпадна, играха добре

Звездата на Холандия Робин ван Перси изказа съчувствието си към отбора на Англия, който отпадна от надпреварата за световната купа след две загуби.

"Това е срамно, защото англичаните играха наистина добре. Те нямаха никакъв късмет. Линията, която разделя успеха и поражението, е много тънка", коментира играчът, който се състезава в английската Висша лига.

Инди се върна в строя, готов е за Чили

Защитникът на Холандия Бруно Мартинс Инди отново тренира с отбора.  Той получи сътресение при победата на световния вицешампион с ...

Ван Перси изрази подкрепата си към своя съотборник в клубния тим Уейн Рууни, който бе подложен на злостна критика от началото на турнира.

"Уейн беше причината да премина в Манчестър Юнайтед. Исках да играя с него и никога не съм съжалявал за трансфера. Рууни показа, че е нападател от световна класа", заяви холандецът, който реализира досега три гола на Мондиал 2014.

Звездата ще пропусне последния мач на "лалетата" в групата - с Чили, заради натрупани жълти картони. Липсата му няма да бъде решаваща, тъй като вицешампионът от Мондиал 2010 вече си осигури място на осминафиналите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com