Вратарят на Кот д'Ивоар опасе тревата след гола

22731
Вратарят на Кот д'Ивоар опасе тревата след гола

Вратарят на Кот д'Ивоар Бубакар Бари опасе тревата на терена след изравнителния гол, който Вилфред Бони вкара на мача с Гърция. "Слоновете" загубиха съвсем злощастно от елините с 1:2 и отпаднаха от световното първенство още в груповата фаза. Футболистите на Кот д'Ивоар бяха здраво порязани от съдията на мача Карлос Вера, който свирна дузпа в тяхна вреда в третата минута от допълнителното време след редовните 90. Опитният Йоргос Самарас пък не сгреши и прати Гърция на 1/8-финал.

Елините поведоха още в 42-ата минута, а в 74-ата Вилфред Бони изравни. Равенството класираше "слоновете" за директните елиминации на Мондиала. По този повод вратарят Бубакар Бари изрази огромната си радост от гола, като отскубна чим от терена и го захапа. А след това позира с ококорени очи и трева в устата през мрежата на вратата си пред камерите и фотоапаратите, без да предполага какво ще му се случи в 93-ата минута на мача.

И Сабри Ламуши хвърли оставка

Още една треньорска глава падна след последните мачове от груповата фаза на световното първенство в Бразилия. Селекционерът на Кот д'Ив...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com