Звезда на Иран не иска сравнения с Меси

6908
Звезда на Иран не иска сравнения с Меси

Нападателят на Рубин и националния отбор на Иран Сардар Азмун, наричан "иранския Меси" помоли сравненията между него и звездата на Аржентина да спрат. "Тези сравнения са некоректни, защото Меси е най-добрият футболист в света", заяви Азмун.

Нападателят изрази надежди, че неговият тим може да премине груповата фаза на световното първенство, като за целта ще трябва да се съревновава с Аржентина, Босна и Херцеговина и Нигерия.

Meси: Извинявам се на феновете за случилото се този сезон

Звездата на Барселона Лионел Меси излезе с официално съобщение към феновете на клуба. Ден, след като преподписа договора си с каталунци...

"Иран има големи шансове да премине групата. Във футбола всичко е възможно. Който положи най-големи усилия, той ще мине в следващия етап", уверен е иранецът.

"Да играя на Световното е чест за мен. Надявам се, че ще бъда в състояние да изляза на терена в мача срещу Аржентина, това ще ме направи щастлив. Един нападател трябва да вкарва голове и аз ще се опитам да го направя, ако получа шанс. Всичко това е Божия воля", допълва Азмун, който попадна в разширения състав на селекционера Карлуш Кейрош.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com