X
 
 

Тръмп: Ким ще спази обещанието си да не тества повече ядрени ракети

621 0
Тръмп: Ким ще спази обещанието си да не тества повече ядрени ракети
Снимка: Getty Images/Guliver
По време на пресконференцията след срещата си със севернокорейския лидер Ким Чен Ун, американския президент Доналд Тръмп бе попитан дали ще наложи нови санкции на Северна Корея.

"Не искам да говоря за увеличаване на санкциите. Те са достатъчно високи", заяви Тръмп, цитиран от BBC. "В Северна Корея има хора и те трябва да живеят… бих казал, че цялата ми представа се промени много, защото опознах Ким много добре", допълни американският лидер.

Въпреки очакванията - Тръмп и Ким не се споразумяха за ядреното разоръжаване

Втората среща между севернокорейския лидер Ким Чен Ун и американския президент Доналд Тръмп завърши без споразумение, съобщиха от Белия...

Той добави, че днес е бил готов да подпише споразумение със севернокорейския ръководител. "Имахме готови за подписване документи", каза Тръмп.

Американският президент сподели, че не е много сигурен защо срещата не е успяла. "Не искам да казвам, че беше мое решение… искам да запазя взаимоотношенията ни и да видим какво ще се случи нататък", добави американският президент.

Той смята, че Ким ще спази обещанието си да не тества повече ядрени ракети или оръжия. "Вярвам му и вярвам на думите му – дано да са истина", каза Тръмп.

На въпрос дали може се проведе международно разследване на севернокорейските ядрени площадки, американският президент заяви, че може, но не предположи дали това ще се случи скоро.

Разкритията на Коен за Тръмп - от какво трябва да се тревожи американският президент?

Показанията на бившия адвокат на Доналд Тръмп - Майкъл Коен предвещават трудности за американския президент на два фронта, пише левият ...

"Ние ще го направим много лесно", каза той.

"Разследванията в Северна Корея ще се случат… ако правим нещо заедно. Ние знаме някои неща за определени площадки на определени места… ние ще можем да ги инспектираме много щателно", добави Тръмп.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Свети мъченици Памфил и Порфирий
Свети мъченици Памфил и Порфирий

Памфил бил от Берит-Бейрут, презвитер в Кесария ПалестинскаРечник, известен с благотворителните си дела. Работил книжовно за запазване невредим...