X
 
 

Тръмп: Военната намеса на САЩ в Близкия изток е най-лошото решение, взимано някога

1229 2
Тръмп: Военната намеса на САЩ в Близкия изток е най-лошото решение, взимано някога
Снимка: Getty Images/Guliver
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че участието на американските военни в Близкия изток е "най-лошото решение, което някога е било взимано" и че той гарантира безопасното завръщане на войските.

Тръмп се сблъска с негативна реакция и от републиканци, и от демократи след изненадващо съобщение на Белия дом в неделя, че Вашингтон изтегля от 50 до 100 „специални оператори“ от северната граница на Сирия.

Тръмп: Турция е важен търговски партньор

Президентът Тръмп предприе привидно примирителен подход към Анкара, публикувайки серия от туитове, в които подчертава, че Турция е важе...

"Влизането в БЛИЗКИЯ ИЗТОК Е НАЙ-ЛОШОТО РЕШЕНИЕ, ВЗЕМАНО В ИСТОРИЯТА НА НАШАТА ДЪРЖАВА! Отидохме на война по фалшиво&сега опровергано предположение, ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ ", написа в Туитър президентът във връзка с американското нашествие в Ирак през 2003 г.

"Нямаше НИЩО! Сега бавно и внимателно водим нашите велики войници и военни вкъщи. Фокусът ни е върху ГОЛЯМАТА СНИМКА! САЩ Е ПО-ВЕЛИК ОТКОЛКОТО КОГАТО И ДА БИЛО ПРЕДИ!".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • тюлен със зелена барета 1 тюлен със зелена барета преди 2 месеца Профил на трол?
    Съобщение на Белия дом: Вашингтон изтегля от 50 до 100 „специални оператори“ от северната граница на Сирия.А БЕ ЕЙййй...КРАВАРИТЕеее...от кога НАЕМНИТЕ УБИЙЦИ ги наричате"специални оператори"?????
  • майтап Уили-що ни занимавате с тия ??? 1.1 майтап Уили-що ни занимавате с тия ??? преди 2 месеца Профил на трол?
    "Нямаше НИЩО!Отидохме на война по фалшиво и в последствие опровергано предположение, "ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ " Сега бавно и внимателно водим нашите "ВЕЛИКИ" войници-посерковци в къщи. Фокусът ни е върху ГОЛЯМАТА СНИМКА!" САЩ Е ПО-ВЕЛИК ОТКОЛКОТО КОГАТО И ДА БИЛО ПРЕДИ!".
    : 3 !