Градският басейн в Асеновград отваря врати утре

6327
Градският басейн в Асеновград отваря врати утре

Утре, 3-ти юни, отваря врати Градският плувен комплекс на Асеновград. Точно в 10:00 ч. официално общинския басейн ще постави началото на летния сезон и ще започне да приема посетители. Част от церемонията по откриването ще бъде заместник-кметът по хуманитарни дейности в Асеновград Петър Петров. За първите плувци в утрешния ден входът ще бъде свободен. Комплексът предлага възможности за отдих, както за възрастни, така и за родители с деца, тъй като разполага и с детски басейн. Обектът отваря врати отново обновен и освежен от текущ ремонт.

Градският плувен комплекс е социално ориентиран. Предвид ситуацията с инфлацията и кризата в страната в момента, цените за индивидуален вход и карта са в изключително достъпни стойности. Ето какви са те: 5 лева е входната такса за възрастен, а 4 лева за дете. Месечната карта за възрастни, които искат да ползват басейна само за плуване в часовия диапазон от 07:00 ч. до 09:00 ч. и от 18:00 ч. до 20:00 ч., е на стойност 50 лева. Месечна карта за възрастни за целодневно ползване - 60 лева. Месечна карта за деца до 18 г. за целодневно ползване - 50 лева. Месечна карта за детски групи по плуване с преподавател – 20 лева. Месечна карта за деца, членове на спортни клубове в община Асеновград - също с преподавател от съответния спортен клуб – 10 лева.

Кметът на Асеновград д-р Грудев: "Нека носим с достойнство заветите на първоучителите Кирил и Методий"

Кметът доктор Грудев отправи и поздравителен адрес към всички, честващи своя професионален празник днес. Празничната програма на Асено...

Работното време за свободно ползване от граждани е от петък до вторник - от 10:00 ч. до 18:00 ч., а в сряда до 13:00 ч. Всеки четвъртък градският плаж няма да работи. Водата се подменя ежеседмично и е минерална с лековити качества и температура от 29 градуса. И тази години се извършиха текущи ремонти за въвеждането на комплекса в експлоатация за летния сезон. За безопасността, комфорта и спокойствието на плажуващите басейнът разполага с двама спасители, лекар, медицинска сестра, озеленител, охранител и хигиенистка. Осигурени са 250 шезлонга, като са поръчани още 100 броя нови. Има 120 чадъра и 100 маси. На територията на плувния комплекс развиват дейността си заведения за хранене и напитки, санитарен възел, детски басейн с пързалка и основен басейн с олимпийски размери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com