Австралийски спасителен отряд отново по Viasat Explore

12014
Австралийски спасителен отряд отново по Viasat Explore
Снимка: Viasat Explore

Пригответе се за нови приключения с любимия ни спасителен екип на юг от Екватора! В района на Уитсъндей, Северен Куинсланд в Австралия, екипът се захваща с критични и опасни спасителни мисии, където една грешка може да означава сериозно нараняване или финансово бедствие. Сезон втори започва в четвъртък, 30 юли, в 22:00 часа!

 

Можете да навксате с първи сезон на „Австралийски спасителен отряд“ с маратона в неделя, от 13:40 часа, или да видите поне финала в четвъртък от 22:00 или в събота от 20:30 по Viasat Explore.

Във втори сезон спасителите трябва да се справят с район, опустошен от скорошен циклон Категория 4, причинил огромни щети и покрил територията с потрошени превозни и плавателни средства. Въоръжен с австралийска издръжливост и решителност, екипът се справя с всяко предизвикателство, като не забравя и да се забавлява при това.

Пълна с напрежение, вълнения и приятелство, поредицата показва как хората се справят с несгодите, за да помогнат за поддръжката на една от най-красивите брегови линии в света в добро състояние.

 

Ето кои са любимите моменти от втори сезон на Джасинта и Люк:

 

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От най-актуални научни открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com