Viasat Nature чества Деня на Земята с уикенд специални поредици на 22 и 23 април

3622
Viasat Nature чества Деня на Земята с уикенд специални поредици на 22 и 23 април
Снимка: Viasat World

Всяка година Денят на Земята се празнува на 22 април и за да отбележи това важно събитие, най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World - Viasat Nature посвещава цял уикенд на природния свят. Денят на Земята е ежегодно честване на постиженията на екологичното движение и има за цел да повиши осведомеността за нуждата от защита на природните ресурси на Земята – в името на бъдещите поколения.

През целия уикенд - събота, 22 април, и неделя, 23 април - можете да станете свидетели на невероятното разнообразие и сила на нашата планета. Впечатляваща селекция от поредици ще ви отведе до всяко кътче на планетата, от резервата Масай Мара в Кения до скалистите планини на Канада.

Видео за специалния уикенд за Деня на Земята по Viasat Nature

Присъединете се към авантюриста на дивата природа Найджъл Марвин, докато пътува по тесния провлак между Северна и Южна Америка, откривайки необикновени диви животни и стоплящи сърцето истории с „Найджъл Марвин: Дивата Централна Америка“, следвани от четири епизода от „Най-красивите пейзажи на света“ още от 08:35 часа в събота сутрин.

„Планета на мистерии и загадки“ от 11:45 часа ще ви отведе с петте си епизода на пътешествие из най-впечатляващото в природата, разкривайки визуално интригуващите и спиращи дъха истории зад някои от най-великите животински събития.

Отправете се към отдалечените южни ширини на нашата планета, докато „Сенчести земи“ – три епизода от 15:55 часа в събота - разкрива как морският живот изисква устойчивост, за да оцелее и процъфтява, а драмите на дивата природа се разиграват в заснежените фиорди. Пътувайте по-на север с маратон на „Дивата Канада“ от 22:00 часа в събота, широка по мащаб, но изключително подробна поредица, която улавя въздействащите истории за това как всеки сезон влияе върху животните и растенията, които имат Канада свой дом.

Не пропускайте петте епизода на „Величествената Африка“ от 11:45 часа в неделя, следвани от „Най-великите миграции в природата“ и двете части на „Масай Мара: кръстопът на диви животни“ от 18:35 часа. Отидете под прикритие с „Африкански нощни ловци“ от 20:05 часа в неделя вечер и открийте смъртоносните стратегии, които лъвовете, леопардите и хиените използват за нощен лов, а след това – и „Правилата на „Серенгети“ – от 22:05 часа. Проследете Нил от мистериозните му източници до делтата му на брега на Средиземно море в трите епизода на „Нил: реката на реките“.  

Пътувайте през най-красивите и величествени природни пейзажи в света и открийте величието на реки, джунгли и планини от всеки край на планетата с „Най-красивите пейзажи в света“. Други заглавия в специалния уикенд за Деня на Земята са: „Мадагаскар: Галапагос в Африка“, „Изчезващите крале – Лъвовете на Намиб“ и „В зоопарк „Таронга“. Събота, 22 април и неделя, 23 април - по Viasat Nature в цяла Централна и Източна Европа.

Viasat Nature оставя природата да разкаже собствената си вдъхновяваща приказка – красива и удивително жестока. С убедителни истории от хора, които са свидетели на събитията, отблизо, лично и с много емоция. За пълната програма следете www.viasatnature.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatNatureBG&www.instagram.com/ViasatNatureBG, както и на YouTube канала на Viasat World Bulgaria

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:

Дълбините на Австралия, Шотландия: новата дива природа и Скритият вулкан по VIASAT NATURE

Проф. Бетани Хюз се завръща по Viasat History със Съкровищата на БЪЛГАРИЯ и още

Домина, Мърдок, Мис Скарлет и херцогът – най-нови сезони по EPIC DRAMA

Австралийски търсачи на сапфири и Реставраторите от Долината на ръждата отново по VIASAT EXPLORE

Дивите ирландски острови и мечки в Трансилвания по VIASAT NATURE

Тайните на древните мъртъвци и Военни истории по VIASAT HISTORY

Epic Drama представя МЕГРЕ в две завладяващи криминални истории в Париж от 50-те години

TV1000: Кунг Фу Панда, още анимации и седмица комедия след седмица на Спилбърг

Домина, Скарлет, Мегре и още по EPIC DRAMA

Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com