Viasat Nature пътешества из Най-дивата Латинска Америка

2525
Viasat Nature пътешества из Най-дивата Латинска Америка
Снимка: Viasat NATURE

От 12 юли, всяка неделя в 15:00 и 18:30 часа, с повторение в сряда, след 20:30 часа


От Андите до Амазонка - открийте необикновеното поведение на животните и как те оцеляват във вълнуващия природен свят на Южна Америка.

 

С красива фотография и необикновените истории на животните и хората, които обитават мястото, поредицата от пет части, която дебютира по ТВ канал Viasat Nature тази неделя от 15:00 часа с повторение в 18:30 часа, показва най-емблематичните територии в Латинска Америка.

На животните е отнело милиони години да се приспособят към места като високите Анди, суровата Амазонка, ветровитата степ в Патагония и блатата на Венецуела.

В резултат имаме невероятно разнообразие от животински видове - от армейски мравки до броненосци и от ягуари до гигантски видри. Всеки от тях е развил уникален начин да остане жив, но все пак да се вмести в сложния пъзел на живота.

Открийте невероятното поведение на тези животни и техните адаптации, които са ключови за оцеляването и успеха на разнообразния и вълнуващ животински свят на Латинска Америка.

 

„Най-дивата Латинска Америка“ е по Viasat Nature от 12 юли, всяка неделя в 15:00 и 18:30 часа, с повторение в сряда, след 20:30 часа

Viasat Nature оставя природата да разкаже собствената си вдъхновяваща приказка – красива и удивително жестока. С убедителни истории от хора, които са свидетели на събитията, отблизо, лично и с много емоция. За пълната програма следете www.viasatnature.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com