Пребиха най-приближената дама на Доналд Стърлинг

11052
Пребиха най-приближената дама на Доналд Стърлинг

Двама мъже са нападнали и пребили най-приближената дама на настоящия собственик на Лос Анжелис Клипърс Доналд Стърлинг – Вивиан Стивиано. Инцидентът е станал в неделя вечерта в Ню Йорк съобщават медии, като се позовават на разказ на един от адвокатите Мака Нехорари.

Около 19 местно време Стивиано е излизала от хотел в Ню Йорк, когато е била нападната от двамата мъже. Те били високи около 170 см и добре са знаели коя е тя. Започнали да я бият и обиждат на расистка основа. Тя се опитала да избяга, а няколко свидетели на инцидента направили опит да задържат биячите.

Експрезидентът на Майкрософт Стив Балмър готов да купи ЛА Клипърс

Бившият президент на Майкрософт Стив Балмър е най-вероятният купувач на тима от НБА Лос Анжелис Клипърс. Това се разбра след развихрили...

Стивиано веднага е откарана на лекар, който я прегледал и установил наранявания и отоци по едната половина на лицето й, и силен уплах, разказва Мака Нехорари. Жертвата не е заявила за нападението веднага в полицията, но имала такова намерение.

Дълго време Стивиано бе публична загадка. Тя бе жената, която стоеше до Стърлинг, представляваше ЛА Клипърс, минаваше за стилист и филантроп. Според източници тя е бивше гадже на 80-годишния Стърлинг. Според други е настоящо и най-приближения му човек.

Доналд бе изгонен доживот от НБА и глобен с 2,5 млн. долара заради расистки изказвания в телефонен разговор със Стивиано, които бяха записани и станаха публично достояние. Стърлинг е искал да се махнат от социалните мрежи снимките на афроамериканци и да не се водят на мачовете на Клипърс. След това НБА го принуди да продаде баскетболния отбор, защото това изказване е нанесло щети на отбора и на Лигата.

Новият собственик на тима ще е бившият изпълнителен директор на Майкрософт Стив Балмър, който вече е в процедура по закупуването на Лос Анжелис Клипърс за рекордните 2 млрд. долара.

НБА решава съдбата на Стърлинг на 3 юни

Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ откри в понеделник процедура срещу собственика на Лос Анжелис Клипърс Доналд Стърлинг....

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com