Без глоби за ЦСКА и Лудогорец

17502
Без глоби за ЦСКА и Лудогорец
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС, Борислав Михайлов, бе категоричен, че ЦСКА и "Лудогорец" няма да търпят санкции, че не са пуснали футболистите си в младежкия национален отбор, пише football24.bg, цитирайки БНТ.

В петък възпитаниците на Михаил Мадански се изправят срещу връстиниците си от Дания в квалификация за Европейско първенство, а след това на 19-ти ноември ще домакинстват на Словения.

Стадионът на Лудогорец скоро с лиценз от УЕФА

Българският шампион скоро ще бъде с реконструиран стадион и ще покрива изискванията на УЕФА, като така ще може да изиграва и мачовете с...

ЦСКА отказаха да пуснат Ивайло Чочев, който е сред любимците на наставника Стойчо Младенов, както и неизменен титуляр, докато Антон Карачанаков, който по-рядко се появява в игра за "червените", ще се присъедини към младежите. От "Лудогорец" пък отказаха да пуснат въстановения наскоро от контузия Георги Терзиев. Тези решения на клубните отбори няма да се санкционират, за да няма излишна конфронтация, бе мнението на Михайлов.

Относо съдийските назначения президентът на БФС е категоричен, че чужд съдия няма да свири най-напрегнатите двубои от шампионата, като проблемът ще се решава в движение и според обстоятелствата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com