ЦСКА и "Левски" с тв революция

8346
ЦСКА и "Левски" с тв революция

"Левски" и ЦСКА ще търгуват сами тв правата си и за вътрешното първенство, научи Стандарт нюз. Информацията получи потвърждение на Изпълкома на БФС.

"Два пъти клубовете отказват да продават на цената, предложена им от телевизията. Утре (б.а. днес) ще обсъдим последната оферта, която най-вероятно ще бъде отхвърлена. Затова не предоставяме програмата по часове, може мачовете да не бъдат предавани по телевизията", каза Боби Михайлов.

Българският футболен цирк се спомина. Амин

След дълго и тежко боледуване българският футболен цирк се спомина. Менталното събитие се случи по време на Евротурнирите. Не помогнах...

Елитът категорично не иска да вземе предложените 1 млн. лева за тв правата. В "Левски" и ЦСКА имат готови варианти с продажба на правата. Вероятно пловдивските отбори, "Берое" и "Черно море" ще намерят някакви приходи по същата схема. Останалите остава да чакат гостуванията на "Левски" и на ЦСКА. Боби Михайлов вече е информирал премиера Борисов за необходимите за целта промени в закона за спорта.

Иначе Изпълкомът очаквано избра Никола Джугански за шеф на съдиите. Ски инструкторът от Самоков сменя Коце Костадинов-Матрьошката.

Шефът на БФС потвърди, че "Б" група започва с 14 клуба заради фалити. От следващия сезон и елитът ще бъде намален до същата бройка, но ще има плейофи. Пак за тогава се готвят ограничения за чужденци. Със закон ще бъдат налагани определен брой собствени кадри.

Редактор: Сияна Любомирова

Забраниха българския език в Сараево

Пропуснете разходките в Сараево, а ако го правите, мълчете или говорете помежду си на друг език. Българският не е препоръчителен, скрий...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com