Европейски грандове търсят таланти на Вечното дерби

20703
Европейски грандове търсят таланти на Вечното дерби

"Ювентус" и "Манчестър Юнайтед" отново пращат скаути на Вечното дерби в търсене на таланти за своите редици. Сръбския пратеник на "червените дяволи" е присъствал и на миналото дерби, а билети са заявени и от страна на "Брюж", пише football24.bg, цитирайки "Труд".

От Турция има интеерс за звездата на ЦСКА Марсиньо. Но "червените" едва ли биха пуснали хапфа за по-малко от 500 хиляди евро.

Левски мисли да махне Горан Блажевич

След като по-рано през сезона "Левски" буквално изгони няколко чужденци, сега явно ще се опита да се отърве от завещаните от бившия спо...

ЦСКА не е аргументирал нападките на заседанието на Съдийската комисия, която оневини Станислав Тодоров за мача с "Черно море". От "Армията" се мотивираха с думите, че нямат писмени доказателства на твърденията, че арбитърът е пратен с мисия против тях. И най-важното - говорят само за спортно-техническите грешки. Членът на Управителния съвет Иво Котев алармира преди двубоя, че ЦСКА ще бъде ощетен от съдията. Телевизионните повторения показаха много спорни моменти, като всички бяха отсъдени в полза на "Черно море".

Мартин Петров започна да тренира пълноценно за мача срещу "Левски". Но тестове в събота, няколко часа преди двубоя, ще решат дали може да играе. Досега нападателят не е започвал като титуляр в ЦСКА, след като се завърна. Единственият футболист, който не може да играе заради здравословни проблеми, е Омар Косоко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ