Гърнето ял шамари от човек на Таки заради пометените коли

47120
Гърнето ял шамари от човек на Таки заради пометените коли
Снимка: БГНЕС

Бившият собственик на ЦСКА и съдружник в "Титан" Димитър Борисов е отнесъл шамари заради колите, които помете пред тузарското столично заведение "Марая", пише "България днес".

Митко Гърнето е бил нокаутиран от човек на сочения за наркобос №1 Христофорос Аманатидис - Таки. Това бил як мъжага от Разлог с прякор Гаргата.

Щом видял, че лъскавата му кола е потрошена при верижната катастрофа, Гаргата скочил като ужилен и отишъл да се разправя с виновника. Той излязъл на ул. Крум Попов където станало мелето, и започнал да раздава правосъдие. Без да му мисли, двуметровият бабаит зашлевил няколко шамара в лицето на Гърнето, разказали очевидци.

При инцидента бизнесменът потроши с джип седем паркирани коли пред столичното заведение. Веднага след това пред медиите той твърди, че е в Италия. Разследващите разкриха, че Гърнето е излъгал и алибито му стана на пух и прах. Нанесените щети от сблъсъка възлизат на над 10 бона, сочи оценката на пораженията. Очаква се днес прокурорите да извикат Борисов на разпит, за да изяснят случая. Възможно е и застрахователната компания да го съди за изплащане на щетите.

Преди месеци Гърнето се замеси в друг скандал, след като удари щерката на Филип Найденов - Фатик Адриана. Според свидетели на грозната случка Борисов шамаросал известната дъщеря. Преди това той се държал неадекватно и се предполага, че може да е употребил алкохол и други опиати. Пред разследващите той продължава да твърди, че Адриана сама се ударила във вратата на клуб "РМ".






Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ