Нова победа за Локомотив Пд и трето място в класирането

13861
Нова победа за Локомотив Пд и трето място в класирането
Снимка: БГНЕС

Наставникът на "смърфовете" бе повече от радостен след новия успех на неговия отбор и излизането толкова напред в класирането. "Аз мисля, че никой до този момент не си е мечтал в началото на първенството, който и да е, свързан с клуба, че в 17-ия кръг нашият отбор ще се намира на трето място", сподели треньорът на "Локомотив Пловдив" Александър Станков след успеха над "Черно море", предаде БГНЕС.

"Смърфовете" взеха домакинството си на отбора от Варна с 1:0 и по този начин се върнаха в тройката на класирането. "Много нервен двубой, много сили и нерви изхабих в тоя мач, но бях сигурен как ще протече. Имаше известна нервност в отбора, защото бяха много важни трите точки. През първото полувреме нашият отбор седя много по-добре от второто полувреме. Важното е, че отбелязахме гол, който успяхме да задържим и да победим в този мач", коментира Станков след срещата.

Локо Пд без проблеми срещу Витоша Бистрица

Домакините от "Локомотив Пловдив" не срещнаха сериозен отпор и победиха изразително "бистришките тигри" с 5:0. Експремиерът Бойко Борис...

"През второто полувреме нашият отбор се дръпна по-назад, а непрекъснатите ми указания бяха да излязат по-напред, да не са чак толкова надълбоко в нашата половина. Хубавото е, че задържахме този резултат, защото във второто полувреме отстъпваха футболните достойнства, имаше повече единоборства, повече напрежение, повече загуба на игрово време. В крайна сметка успяхме да спечелим този труден мач и за нас е много важно, че излязохме от този двубой с три точки."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ