Жертва на жесток обир живее в пълен ужас

23725
Жертва на жесток обир живее в пълен ужас
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Жесток обир, при който обирджии унижават безмилостно данъчна служителка. Случката се разиграва в санданското село Склаве.

Таня Цъфкова разказва, че към 23:00 часа в неделя (4 януари) чула шум от паднало барбекю в къщата си и излязла да провери. Тогава видяла човек, който успял да я изблъсква навътре и след това изведнъж няколко маскирани души нахлуват в къщата на данъчната служителка.

Как да се предпазим от кражби по празниците

Сигурност за жилището В почивните дни около Коледа и Нова година една част от жителите на града ще предпочетат да посрещнат празниците...

Нападателите нахлуха изневиделица, крещейки: „Къде са парите?” Заплашиха ме с разстрел”, спомня си преживения ужас Таня. Тя им дала около 200 лева, но нападателите останали недоволни. „Започнах да целувам ръката му, на която носеше мръсна ръкавица, молех го да ме оставят, обяснявах, че нямам нищо друго ценно освен парите, които им дадох“, разказва още Таня.

Данъчната служителка вече си е прекарала СОТ, но вече не може да мигне нощем. Имам паник бутон, но това не ме успокоява. Преди да ми се случи, не знаех, че в селото има много такива случаи и че много хора са били бити до неузнаваемост, завърши Таня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com