35 момичета. 1 корона. Състезанието на живота започва...

57428
35 момичета. 1 корона. Състезанието на живота започва...
Снимка: Егмонт

За 35 момичета Изборът е шансът на живота. Възможност да се измъкнат от съдба, предопределена им още от раждането. Да бъдат увлечени в свят на блестящи рокли и безценни бижута. Да живеят в дворец и да се състезават за сърцето на прекрасния принц Максън. Но за Америка Сингер да бъде избрана е кошмар. За нея това означава да се раздели с тайната си любов Аспен, който е роден в каста, по-долна от нейната. Да напусне дома си, за да се включи в яростна надпревара за корона, която не желае. И да заживее в дворец, който е под постоянна атака от бунтовници.
Но когато Америка среща принц Максън, тя започва да се съмнява в плановете, коите е правила за себе си. И осъзнава, че животът, за който винаги е мечтала, не може да се сравнява с бъдещето, което никога не си е представяла, че ще има.


Кийра Кас израства в Южна Каролина. Учи театрално изкуство, музика и комуникации, преди да се насочи към история, която завършва в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със съпруга си и двете си деца. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на kieracass.com или да я последвате  в twitter на @kieracass


Изборът” се появява на книжния пазар в САЩ през 2012 г. и моментално се нарежда в класацията за бестселъри на New York Times.

Романът е преведен на 24 езика, а правата за телевизионна адаптация са закупени още преди издаването му.  „Почитателите на приказните сюжети ще се влюбят в алтернативната реалност, която оживява на страниците на „Изборът”, и с нетърпение ще очакват продължението”, заявяват от School  Library Journal. „Романът на Каас е увлекателно четивен, изпълнен с романтика, кралски особи и финес”, допълват от mtv.com Убедете се сами – прочетете откъс от романа или гледайте видетрейлъра на книгата.

Приключенията на Маша и Мечока вече и на книги

Живяло някога момиченце на име Маша.Тя била от мила по-мила, от добра по-добра. А колко умна била...Не, това момиченце е от друга прика...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com