Бъди чудото!

58115
Бъди чудото!
Снимка: Сиела

Реджина Брет е журналист в Кливланд Плейн Дийлър, най-продавания вестник в Охайо. Два пъти е номинирана за награда Пулицър в категорията есе. Автор е на бестселъра Бог никога на спи на New York Times.

Историята на дебютната ѝ книга започва като колонка във вестник. Когато Реджина навършва 50 години, написва 50 урока, които уцелват право в сърцето всеки, на когото животът е поднасял лимон. Сега, две години по-късно, тя ни предлага нови 50 урока, смешно-тъжни, но винаги мъдри и неподправено читателско удоволствие.

Какво е общото между Осама бин Ладен, Васил Левски и Радослав Парушев?

Какво е общото между Осама бин Ладен, Васил Левски и Радослав Парушев? Това, че и тримата са герои в романа, който държите в ръцете си....

Какъв невероятен късмет е да живееш в град, в който сутрешното кафе идва със силата и удоволствието от книгите на Реджина Брет! Писането ѝ хем забавлява, хем подтиква към промяна.

Д-р Майкъл Роазен, главен специалист в клиника „Кливланд“

Влюбени сме в тази книга… В тази омагьосваща колекция от есета Брет разглежда 50 известни пословици. Купете две бройки – една за себе си, една за най-добрата си приятелка.

Redbook

"Додекамерон" на Иван Стамболов

Дванайсет приятели в продължение на дванайсет недели се събират във Вила „Ерика“, където твори един от най-конфликтните, но...

Една вдъхновяваща, разтърсваща колекция от истории... Носи на читателите трудно добита мъдрост, облечена в измамна лекота.

Publishers Weekly


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги