Да победим стреса чрез метода на потупването

56069
Да победим стреса чрез метода на потупването
Снимка: Хермес

Животът на милиони хора е изпълнен с трудности от най-различно естество. Те са подложени на физически и емоционален стрес, страдат от здравословни проблеми и ниско самочувствие. Потискайки болката и безпокойството в името на спокойния си сън, те прибягват към различни медикаменти. Но лекарствата невинаги са най-доброто решение.

Книгата „Изцеление с ТЕС. Да победим стреса чрез метода на потупването“ на Ник Ортнър е насочена към хора, които искат да подобрят качеството си на живот и да намерят най-добрия, безопасен и ефективен начин за постигане на спокойствие, щастие и удовлетворение. Факт е, че ТЕС помага на все повече хора да открият себе си и да се радват на множество успехи както в личен, така и в професионален план.

История от дзен

Един грамаден самурай отишъл при дребен монах. - Монахо – заповядал му той, – научи ме какво са рай и ад! Монахът вдигнал...

И в нашата страна интересът към ТЕС е огромен. Техниката за емоционална свобода се обсъжда разгорещено в редица телевизионни предавания и форуми.

Книгата е написана интересно и достъпно. Разказани са действителни случаи с хора, докоснали се до изцелението. Дадено е много стройно и логично описание на стъпките, които трябва да следваме, за да подобрим състоянието си. Застъпени са проблеми като: справяне със стреса, лекуване на страхове и фобии, преодоляване на травми от миналото, освобождаване от хроничните болки, борбата с наднорменото тегло или тютюнопушенето. ТЕС помага на хората в изграждането на добри и топли взаимоотношения, в печеленето на пари и сбъдването на най-съкровените им мечти. Техниката за емоционална свобода (ТЕС) разкрива по лесен и достъпен начин методите за самоусъвършенстване.

Никълас Ортнър е изпълнителен директор в компания, чиято мисия е насочена към популяризиране метода на потупване и техниката за емоционална свобода (ТЕС). ТЕС е водеща енергийна терапия, която се използва ефективно за намаляване на въздействието на физически и емоционални проблеми, страхове и фобии, тревожност, лоши навици, болки в гърба, безсъние и др. Само по себе си, потупването оказва благотворно въздействие върху човек, съчетавайки древната китайска акупресура и съвременната психология.

Целта на Ник Ортнър е да разкрие пред хората нови възможности, които да допринесат за тяхното здравословно и финансово състояние. Авторът успява да популяризира методите си чрез книги, филми, сидита, онлайн събития по темата.

Орхан Кемал – турският еквивалент на Хемингуей и Оруел

Джевдет вече е на свобода, а истинските виновници за кражбата на служебните пари на баща му са в затвора. Въпреки това животът на момче...

Бестселърът „Изцеление с ТЕС. Да победим стреса чрез метода на потупването“ е предшестван от успешен документален филм, посветен на същата тема. Продукцията проследява историите на 10 души, лично изпробвали метода на потупването. Сред тях се нареждат хора с 30-годишни хронични болки в гърба, фибромиалгия, безсъние и тежка депресия.Ник Ортнър създава и първите по рода си онлайн програми за самостоятелно обучение. Те помагат на хората да възприемат възможно най-бързо и ефективно начините за прилагане на метода на потупването.

През 2013 г. Ортнър създава фондация „Изцеление с ТЕС“, която до момента е събрала над 100 000 щатски долара за благотворителна дейност. Средствата са подпомогнали гражданското общество след трагедията вследствие стрелбата в началното училище „Санди Хук“ в градчето Нютаун.

В момента Ник Ортнър работи по следващата си книга.

Какво представлява ТЕС?

ТЕС е създадена от американеца Гари Крейг – инженер от университета Станфорд, Калифорния. Методът е направление в енергийната психология. Основната концепция, на която се базира, е, че „причината за всички негативни емоции са прекъсвания в енергийната система на човешкото тяло“. Тази техника се състои в потупването на различни енергийни точки от човешкото тяло, които следват меридианите, познати на науката още от древността. По тях протича енергията – ки. Чрез този метод се осъществява промяна на енергийните токове в тялото. Той се базира на традиционни практики, познати в източната медицина отпреди 5000 години.

Издателство "Хермес": Споделете радостта от четенето!

Основано през 1991 година в град Пловдив, днес „Хермес“ е едно от най-модерните и бързо развиващи се издателства в България...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги