"Егмонт" издава интернет сензацията "Този мъж"

32704
"Егмонт" издава интернет сензацията "Този мъж"
Снимка: Egmont

„Този мъж” е първата книга в нова гореща романтична трилогия от американската писателка Джоди Елън Малпас. Романът, част от романтичната линия „Уо” на „Егмонт”, ще може да се открие в хартиен и електронен вариант от 24 октомври. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook и ciela.com.

През 2012 г. Джоди Елън Малпас публикува сама „Този мъж” като е-книга. Романът й се превръща моментално в сензация в интернет и предизвиква бурни реакции сред жените по цял свят. А сега и българските читатели вече могат да се насладят на книгата.

Излиза "Хаштаг влогър" – ексклузивното издание, посветено на най-популярните влогъри в YouTube

В отговор на огромния интерес на тийн аудиторията в България към YouTube знаменитостите „Егмонт” издава ексклузивно издание...

Младата интериорна дизайнерка Ава О‘Ший отива на среща за интервю в Имението с неговия собственик – Джеси Уорд. Тя очаква да срещне костюмиран, успял мъж с наднормено тегло и нищо в това, което вижда при пристигането си, не я навежда на други мисли.

Действителността обаче е много по-различна от представите й. Този мъж е невероятно красив, чаровен и самоуверен. Също така е и самовлюбен плейбой, който няма никакви задръжки. Ава отчаяно опитва да се убеди, че не е привлечена от него, но не може да контролира въздействието, който той има над нея. Всеки неин инстинкт ѝ казва да бяга, но Джеси няма желание да я пусне. Той я иска и е решен да я има. Тя знае, че сърцето ѝ ще бъде разбито, но как би могла да избяга, когато той не ѝ позволява?

Джоди Елън Малпас е родена и израснала в Нортхамптън, където живее със семейството си до днес. Работи в строителния бизнес дълги години. През 2012 г. публикува „Този мъж” като е-книга и останалото е история. Романът оглавява класациите на New York Times и Sunday Times и й печели верни читатели от цял свят. Днес творбите й са преведени на над 20 езика.

Можете да я откриете на jodiellenmalpas.co.uk, facebook.com/jodi.malpas и @JodiEllenMalpas в Twitter.

"Егмонт" стартира издателска програма, която ще подготви читателите за "Междузвездни войни: Силата се пробужда"

До края на ноември 2015 г. "Егмонт" последователно ще издаде 14 заглавия, които целят да подготвят читатели от всички възрасти за "Межд...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com