"Сладко опрощение" - Модерен роман за модерната жена

8517
"Сладко опрощение" - Модерен роман за модерната жена
Снимка: Книгопис

Популярност на медийна звезда, бляскава любовна връзка и възможност за скок в кариерата – това е забързаният живот на водещата на телевизионно шоу Хана Фар. Тя дори не обръща внимание на новата мания – хиляди хора си разменят символни камъчета на опрощението. Идва обаче моментът, когато и Хана трябва да реши как да постъпи с опрощаващите камъчета, смутили уж безметежното ѝ всекидневие. Тя предприема пътуване, в което тръгва, за да прости, но се оказва, че трябва да поиска прошка. А когато семейната драма от детството ѝ се разкрива чрез телевизионния екран, съдбовната промяна става неизбежна.

„Сладко опрощение“ е модерен роман за модерната жена. Но и за вечната дилема в човешките отношения, когато се избира между удобното спокойствие на фалша и пречистващия ураган на истината.

КОЙ Е Леонардо да Винчи

 Не е случайно, че КНИГОПИС започва поредицата КОЙ Е с книгата за Леонардо да Винчи. Животът на емблематичната ренесансова личност...

Преди да дръзне да създава литература, Лори Нелсън Шпилман работи като логопед, консултант по професионално ориентиране и домашна учителка. Идеята за първата ѝ книга идва случайно с намирането на забравен лист, на който като момиче е изредила житейските си цели. Така се ражда „Списъкът на живота“ – своеобразен бунт срещу примирението, с което хората бързо изоставят мечтите си. Романът става световен бестселър с издания в тридесет страни.

След невероятния успех на литературния си дебют Лори Нелсън Шпилман предлага на почитателите си нов бестселър. През юни 2015 година в САЩ излиза вторият ѝ роман „Сладко опрощение“ и много издателства закупуват правата за преводните му издания.

Лори Нелсън Шпилман живее със съпруга си в американския щат Мичиган. Обича пътешествията, ветроходството и спортните занимания, но голямата ѝ страст си остава творческото пресъздаване на човешките съдби. Писателката вече работи над третата си книга.

 

КОЙ Е Исак Нютон

Макар че Исак Нютон е сред най-прочутите учени на всички времена, често знанието за него се изчерпва с мита как падаща ябълка му подска...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги