18-годишен загина в катастрофа във Варна

6641
18-годишен загина в катастрофа във Варна

18-годишен младеж от Варна е починал тази сутрин в болницата, след тежка катастрофа, станала около 01:10 ч. на бул. «Цар Освободител във Варна.

Около 01,00 ч. водачът Т. И. на 18 г., от Варна с л.а. «Тойота Ярис»  движейки се по бул. «Цар Освободител» в посока центъра, след кръстовището с ул. «Верешчагин», губи контрол над автомобила, отклонява се вдясно по посока на движението, удря се в стълб от уличното осветление и излиза от платното, като пада през подпорна стена на ул. «Чинар», където се удря в ограда на къща, отклонява се и се блъска в паркиран на ул. «Чинар» л.а. «Дачия».

Шофьор избяга от патрулка и катастрофира, момче е в кома

14-годишен е в кома с тежки фрактури на черепа и политравма в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след катастрофа тази нощ край град Кочер...

При произшествието от автомобила пада 18-годишен пътник, който е откаран в тежко състояние в болница «Св. Анна», където малко след 04:00 ч. тази сутрин почива, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Водачът и другия пътник – 17-годишен младеж от Варна също, са в болница с травми, няма опасност за живота им. Водачът не е употребил алкохол. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com