Абитуриентите - кротки и примерни

18930
Абитуриентите - кротки и примерни

През изминалото денонощие не са регистрирани инциденти, свързани с провеждането на абитуриентските балове, съобщи агенция "Фокус".

Днес и утре също има голям брой абитуриентски балове на завършващите в различни населени места. Полицията е осигурила засилено полицейско присъствие, на места са въведени промени в движението. Където е необходимо, полиция ескортира автомобилите на абитуриентите до местата, където празнуват.

НАП тръгва на проверки покрай баловете

НАП стартира масирани проверки по заведенията за баловете. Данъчните инспектори са на лов за неизрядни платци в цялата страна, а освен ...

В столицата снощи пред храм-паметника „Свети Александър Невски” се събраха между 2000 и 3000 абитуриенти. 28 столични училища празнуваха своите балове на 24 май. Предприети са мерки за безопасност по столичните улици във връзка с абитуриентските балове, съобщиха от отдел „Пътна полиция” към СДВР.

Вечер е засилен трафикът към храм-паметник „Александър Невски” от училищата и основните ресторанти, в които се провеждат празненствата. В столицата автомобилите на абитуриентите са съпровождани от екипи на полицията. На светофарите в центъра на София има полицаи, които регулират движението. Днес и утре отново ще бъдат предприети същите мерки за безопасност на движението по столичните улици.

От "Пирогов" съобщиха, че през изминалото денонощие нямат сигнали за инциденти с абитуриенти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com