Бой в Ботевградско, един с опасност за живота

9099
Бой в Ботевградско, един с опасност за живота

Седем души са в ареста и един с опасност за живота след междуфамилен сблъсък в Ботевградско, съобщиха от МВР.

Страстите между двата рода се разгорещили заради скандал между младоженци. Снощи около 20.50 часа в дежурната част на полицейското управление се получил сигнал за семеен скандал в с. Врачеш. Съобщено било, че конфликтът е между съпрузи на 18 и 20 години, живеещи едва от половин година на семейни начала. Полицейски екип тръгнал към адреса, в същата посока от Новачене потеглили и роднини на булката. Пристигайки на място, служителите на реда заварили сватовете да се бият напосоки, оказало се, че някой е стрелял и с газов пистолет.

След като въдворили ред и усмирили настървените опоненти, полицаите натоварили младоженците и още някои от роднините и ги отвели в районното управление за изясняване на случая. Докато траели разпитите, от Новачене с две коли пристигнали още родственици, въоръжени с дървета и секири, които се опасявали, че нещо лошо може да сполети хората им. Групата причакала излизащите след разпит близки на зетя и двата рода се сбили за втори път в деня на влюбените. В схватката пострадал 30-годишен мъж от с. Врачеш, който е настанен в болница с фрактура на черепа, получена от силен удар с цепеница.

Униформените са задържали всичките седем души от Новачене, сред които една жена и четирима криминално проявени и осъждани мъже. Секирите и импровизираните бухалки са иззети. По случая в РУП- Ботевград е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани на районната прокуратура. Работата по пълното изясняване и документиране на случая продължава.

Възрастен мъж даде 7000 лв. на телефонни измамници

7000 лв. предаде възрастен габровец за "лечението" на сина си. В понеделник, около 14.00 ч., измамникът позвънил на домашния телефон н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com