Борисов: Актуализацията на бюджета се прави, за да се похарчат едни пари

5548
Борисов: Актуализацията на бюджета се прави, за да се похарчат едни пари

Актуализацията на бюджета се прави само за да се похарчат едни пари, каза бившият министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БНР. Приходите в хазната към този момент вървят много добре и не е необходима актуализация, категоричен бе той.

Според Борисов от БСП отлагат заседанието на парламента във времето, защото не са сигурни как ще гласува лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

Македонският "Дневник": Българският „Сорос”, виновен за слугуването на София към Атина

Българският „Сорос” е заслужен за слугуването на София към Атина по отношение на Македония. Това се казва в челната статия ...

Лидерът на ГЕРБ отново подчерта, че това управление е неестествено. Те нямат моралното право да управляват. Те не са първа управляващ сила, подчерта той.

Що се отнася до получения отказ от страна на Реформаторския блок, Борисов заяви, че не иска да съветва никой с кой да дойде на власт.

Не искам да им се бъркам в работата по никакъв начин. Имат претенции, че са партии от център-дясно. Ние търсим своите съмишленици за общи действия в тази част на политическото пространство, посочи той.

Бившият премиер изказа благодарността си на българския народ, че е оценил това, което е направено по време на неговия мандат и е поставил ГЕРБ отново на първо място.

ГЕРБ отговори на Миков, той реши ветото да е другата седмица

"Председателят на парламента да свика извънредното заседание на Народното събрание не по-късно от 11 или 12 август 2013 година. Това на...

Той отново заяви, че ГЕРБ ще са активна опозиция в парламента и ще чакат едни ранни избори.

По думите му през септември партията му ще се възползва от закона, за да поискат вот на недоверие срещу кабинета на Пламен Орешарски. Която и тема да се избере, тя ще бъде удачна. Трябва да се спаси държавата от тази неестествена коалиция между „Атака" и ДПС, подчерта той.

Според Борисов управляващите имат една цел и тя е да мине тази година, за да може догодина да намерят работа на Станишев в Брюксел. Всичко се върти около това да се намери работа на Станишев догодина, подчерта той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com