Боршош: Спокоен съм, че българската култура победи

1424
Боршош: Спокоен съм, че българската култура победи

След изключително важна среща, която проведохме днес с премиера Бойко Борисов, съм спокоен и удовлетворен, че българската култура победи и му благодаря, че доказа на всички ни, че това може да се случи. Това пише в профила си във Facebook Мирослав Боршош, който бе върнат от премиера Борисов начело на НДК.

"Вярвам, че държава, която се вслушва в гласа на своята интелигенция, има достойно бъдеще. НДК е символ на волята за промяна, на видимите резултати, доказателство за принадлежността ни към споделените европейски ценности. Благодаря на всички за подкрепата! Тя удвоява силите, с които ще продължа да работя в посоката, която познавате", заявява още Боршош.

Припомняме, че вчера Боршош беше уволнен от поста си от Лиляна Павлова, която отговаря за българското председателство на ЕС, по време на което НДК ще бъде използван за различни събития. Днес Бойко Борисов върна Боршош начело на Двореца. Самият Боршош намекна за натиск за подписване на определени обществени поръчки. 

Павлова уволни шефа на НДК

С протокол на едноличния собственик на капитала на "Национален дворец на културата - Конгресен център София" ЕАД министър Лиляна Павлов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com