Фарадж на посещение в София, пие ракия и кърши снага

8788
Фарадж на посещение в София, пие ракия и кърши снага

Найджъл Фарадж, лидер на Британската партия за независимост, свали задръжките и разкърши снага на цигански купон. Филмът бе показан в предаването "Всяка неделя" по Нова телевизия.

Политикът, който непрекъснато плаши сънародниците си с България и Румъния, пристигна в страната ни заедно с екип на английска телевизия, за да провери на място доколко сънародниците ни са потенциална емигрантска заплаха за Острова.

Българският посланик в Лондон разкритикува остро Фараж

Българският посланик в Лондон Константин Димитров разкритикува остро лидера на Британската партия на независимостта Найджъл Фараж, ка...

Първата спирка на Фарадж е ромския квартал "Факултета". На кадрите се вижда ясно как англичанинът обикаля и разглежда, цъкайки с език гетото. Глас зад кадър съобщава: "Повечето от децата тук не ходят на училище. Има много "легнали полицаи", сложени, за да пазят от набези на скинари". В един момент Фарадж се обръща към циганското семейство Младенови с въпроса как живеят. Ромката отговаря: "Слизаме надолу по кофите, хващат ни надолу, бият ни!" Фараж пита дали знаят, че могат да се преместят в Англия и да живеят по-добре, но получава неочакван отпор. "Не, там много дъждове, не сме свикнали, камъкът си тежи на мястото!".

В края на филма се вижда как консервативният британец попада на ромски купон заедно с лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев. Очевидно на градус, Фарадж става и демонстрира неочаквани танцувални умения.

"Никога не си е представял, че ще танцува. Просто комбинацията с хубавата българска ракия и бирата, която си носеше, оказа такова влияние. Човекът се отпусна. Казах му, че носим нещастие, когато някой тръгне да си прави кампания на наш гръб. Помолих го никога да не ни слага под общ знаменател", разказа пред Нова телевизия Цветелин Кънчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com