Мега Джакпотът на Националната Лотария падна!

17962
Мега Джакпотът на Националната Лотария падна!

Рекордният джакпот на Националната лотария от 200 000 лв. ощастливи едно българско семейство в навечерието на Националния празник, 3 март. Внушителната сума се разиграва за първи път в ефира на Националната лотария. Късметлийският билет за участие в играта “MEGA Jackpot” се падна в ръцете на  67-годишния Христо Кацарски от гр. Радомир.

Щастливецът попадна в студиото с билета на половинката си, с която живее от 21 години. След като са избрани за участие в играта ”ТВ мечта”, двамата се надяват единствено на сигурната печалба от предаването на стойност 500 лева, но късметът им предоставя друга възможност. Цял живот Христо е работил на държавна работа и в момента получава пенсия от 260 лв. Радомирецът започна с лекота и увереност играта си, като достигна сумата от 15 000 лв. Със същата лекота, роденият под щастлива звезда Христо, успя да натрупа 75 000 лв. към своя актив в играта.

1 285 000 лв. ще бъде джакпотът в 6/42 за четвъртък

Джакпотите в игрите на Български спортен тотализатор оцеляха.Само в играта 6/42 сумата за четвъртък ще достигне 1 285 000 лева. В пър...

„Имах стратегия, която си намислих от самото начало, а именно да избирам по-голямо, по-малко, по-голямо, по-малко и така нататък”, сподели Христо след играта. Точно на последната сфера обаче стратегията на Ицо не проработи и той направи грешка. Полoвинката му Зоя даде знак да се откаже, което го правеше по-богат със сумата от 75 000 лв. В този напрегнат момент на избор, публиката окуражи радомиреца и след няколко консултации с любимата си, той все пак взе решение, което му донесе печалба от  200 000 лв.

“По-добре късно, отколкото никога!”, бяха думите на Христо веднага след като спечели най-голямата награда, която се дава в българския ефир.

Мега джакпотът на „Национална лотария” достигна впечатляващата сума от цели 200 000 лева, след като от самия старт на играта  до участието на Христо срещу сферите на късмета са се изправяла цели 22 участници.  

Само тази седмица в предаването “Национална лотария” бяха раздадени общо 279 386 лв.

Джакпотът падна, отива във Варна

Един щастливец забогатя от спортния тотализатор с 5 272 899 лева, след като позна числата във второто теглене на играта 6/49 на Българс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com