Непрекъснато имало данни за пристигащи автобуси

11990
Непрекъснато имало данни за  пристигащи автобуси

Непрекъснато имаме данни за автобуси, които пристигат от страната. Това ме притеснява, заяви министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев, съобщи  БГНЕС.

„Ще имаме готовност, ще направим всичко необходимо - да осигурим сигурността на гражданите и обществения ред. Имало е сигнали за хора, които се опитват да провокират насилие. Взимаме мерки. За щастие, повечето от тези сигнали се оказват несъстоятелни. Надявам се и сега да се окаже така”, посочи министър Йовчев.

Властта припалва белия автобус

Повече от 80 дни след началото на протестите, Станишев, Орешарски и другарите им по оръжие могат да са доволни. Подривната програма мак...

По думите му в по-голямата си част хората в протеста са нормални хора, които едва ли ще предприемат такива действия.

Във връзка с разследването на полицейските действия, когато протестиращи бяха обградили сградата на парламента и се стигна до насилие, министър Йовчев заяви, че са установени част от нещата, които е поискала прокуратурата.

За очаквания утре протест той съобщи, че полицията следи ситуацията и на улицата ще бъдат изкарани толкова полицаи, колкото е необходимо, за да се осигури гражданския мир.

Министър Йовчев коментира и темата за извънредното заплащане на полицаите за положения от тях извънреден труд за охрана на демонстрантите. "Намерени са средства. Полицаите ще ги получат на 10-ти, заедно с аванса", каза той.

Вътрешният министър коментира кратко и 100 - те дни управление на кабинета Орешарски. Той посочи, че през последния месец МВР има значителни постижения: разбити са две организирани групи за тежки престъпления - убийства, грабежи; унищожени са лаборатории за производство на наркотици; има успехи в борбата срещу контрабандата на цигари. "Не само не сваляме темпото на работа, а го вдигаме. Оптимист съм за 100-те дни управление", заяви вътрешният министър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com