Петков: Станишев и Борисов управляват заедно

12853
Петков: Станишев и Борисов управляват заедно

 „Аз ще кажа факт – че в момента господин Станишев управлява с господин Борисов. Илюстрирам факта – цялото Министерство на регионалното развитие е на господин Борисов”, обяви Румен Петков. По думите му министърът на регионалното развитие, която Борисов нарича „дамата с цикламенто костюмче”, си е негов кадър. „Тя дойде от „Околна среда”, откъдето пък министър Михайлова с пълно право я изпъди, шефката на кабинета й е на господин Борисов”, каза Петков.

Така Румен Петков опроверга пред bTV, внушенията, че между Георги Първанов и Бойко Борисов съществуват тайни връзки и заяви, че тези внушения са нечистоплътни и идват от определени кръгове.

Борисов във "Фейсбук": От думите на Кунева и Атанасов е ясно, че ГЕРБ трябва сам да бие БСП и ДПС

„След изказванията на Кунева и Атанасов, вече съм напълно наясно, че отново ГЕРБ сам трябва да победи БСП и ДПС на избори. Ние пр...

Той даде и втори пример. „Държим директора на Националната полиция. И аз съм убеден, че министър Йовчев има вярна преценка за кадрите на върха на ръководството на МВР. Значи очевидно той е подложен на натиск. Няма как Борисов да го подлага на натиск, когато той е в правителство, чийто мандатоносител сме ние. Но не може 3,5 г. да говорим за полицейско насилие, чийто очевиден връх е директорът на националната полиция, и четири месеца нашето правителство да го държи”, каза Петков.

Според него е съмнително, че кабинетът държи и шефът на Гранична полиция, който според него носел отговорност за провала по Шенген.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com