Решават за екстрадицията на Брендо в Румъния

3990
Решават за екстрадицията на Брендо в Румъния

Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Евелин Банев-Брендо във връзка с европейска заповед за арест. Заседанието ще се състои днес от 09:30 часа.

Новата европейска заповед за арест на Брендо е издадена в Румъния на 5 февруари 2013 г. от съд в Букурещ за създаване на организирана престъпна група с цел трафик на наркотични и психотропни вещества - кокаин.

Разпитвали са Брендо за отвличането на дъщеря му

Евелин Банев-Брендо е бил разпитан за отвличането на дъщеря си Лара. Това потвърди за ТВ7 главният прокурор Сотир Цацаров. Обвинител н...

Наркотиците са били трафикирани от Латинска Америка през пристанището на гр. Констанца за Румъния, Испания, Италия, Гърция и други дестинации.

През 2011 г. българските граждани Е.Б. и Р.А, са организирали доставка в Румъния на 500 до 1000 килограма кокаин. Около 50 килограма от това количество са били доставени в гр. Букурещ.

Припомнчме, че Брендо беше задържан в Созопол миналия май в рамките на международната полицейска операция "Кокаинови крале". Процесът срещу него в Италия се гледа при закрити врата и по бързата процедура. В края на миналата седмица наш обвинител е посетил Брендо в Милано, за да го разпита за отвличането на дъщеря му. Детето е в неизвестност от 5 март. Според анализатори похищението е знак към Брендо.

 

Изписаха гарда на Лара Банева

36-годишният охранител на отвлечената Лара Банева - Борислав Ценов е бил изписан от Военномедицинска академия (ВМА), съобщиха за "Фокус...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com