Разпитвали са Брендо за отвличането на дъщеря му

6472
Разпитвали са Брендо за отвличането на дъщеря му

Евелин Банев-Брендо е бил разпитан за отвличането на дъщеря си Лара. Това потвърди за ТВ7 главният прокурор Сотир Цацаров.

Обвинител номер 1 уточни, че разполага с ежечасна информация за хода на разследването.

"Преди около час в България кацна командированият в Милано прокурор. Благодарен съм на колегите от Италия, че допуснаха неговото участие и присъствие там. Разговорът е бил достатъчно подробен", каза още Цацаров.

Разследващите работят по няколко версии за отвличането на Лора, дъщерята на Евелин Банев - Брендо.

Според едната отвличането да е инсценирано от Банев - така той целял да получи разрешение на свобода да чака развоя на процеса за трафик на кокаин, който след дни започва в Италия.

Предполага се още, че отвличането на момичето може да е предупреждение към Брендо да не говори пред съдиите в Италия за по-високите нива в трафика на кокаин от Латинска Америка за Европа.

Поръчка от кокаиновата мафия в Южна Америка заради провалена доставка също може да е причина за отвличането, твърдят криминалисти.

Има и версия, че похищението е заради стари неуредени финансови сметки на Банев, свързани с първата частна компания за предоставяне на ипотечни кредити.

Алексей Петров настоява, че висши държавни служители са замесени в отвличането на Лара

Сдобилият се отдавна със скандално-негативна слава като лице на организираната престъпност у на Алексей Петров отново даде показания въ...

10-годишната Лара Банева бе отвлечена на 5 март сутринта, при излизане от дома си на път за училище. Извършителите карали черен джип "БМВ Х 5". Неизвестните се отправили в посока Околовръстното шосе. Момичето не е ранено при престрелката.

 

 

 

Изписаха гарда на Лара Банева

36-годишният охранител на отвлечената Лара Банева - Борислав Ценов е бил изписан от Военномедицинска академия (ВМА), съобщиха за "Фокус...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com