Самоуби се кметът на Царимир

6209
Самоуби се кметът на Царимир

Кметът на Царимир Нешо Бончев се е самоубил. Тялото е открито с огнестрелна рана в областта на лявото слепоочие в двора на къщата му, съобщиха от полицията.

Нищо не е предвещавало трагичния край на кмета на пловдивското село Царимир Нешо Бончев, коментираха пред БЛИЦ съседи, които казаха, че нито голям кредит, нито безпаричие може да съкруши чак толкова кметът, който бил веселяк по душа. По информация на БЛИЦ пистолетът с който се предполага, че е бил застрелян Нешо Бончев, е бил предаден на разследващите от неговата майка.
Кметът от РЗС бе намерен мъртъв вчера около 16,50 ч. в двора на къщата си с огнестрелна рана в лявото слепоочие. Разследващите работят по две версии – убийство или самоубийство.

Ще бъде направена съдебномедицинска експертиза, която ще установи причината за смъртта. Ще бъде извършена и балистична експертиза на оръжието, а също така и дактилоскопска, която ще установи чии са отпечатъците по пистолета. Ще бъде направена и химическа експертиза на ръцете на кмета, която пък ще докаже има ли барут по дланите му и дали той е натиснал спусъка, обясни за БЛИЦ прокурор Галина Андреева от Окръжна прокуратура.

Нешо Бончев е бил шофьор на бившия шеф на РДВР-Пловдив ген. Никола Динев. Припомняме, че генерал Динев, който също е от Царимир, бе една от кандидатурите за министър на вътрешните работи в новото служебно правителство.

Вярно куче спаси стопанската си от самоубийство

63-годишната французойка искала да сложи край на живота си с ловна пушка, съобщи АФП. Инцидентът се разиграл в южното градче Сорж, в р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com