Система за вакуумиране запазва храната до 5 пъти по-дълго

116423
Система за вакуумиране запазва храната до 5 пъти по-дълго

Система за вакуумиране запазва храната до 5 пъти по-дълго от обичайното. Предпазва я от плесени, вируси, бактерии и други заплахи за здравето, като съхранява всички полезни свойства на храната, нейния вкус, цвят и мирис. Нарича се VACSY® и е патентована от Цептер. Системата се състои се от помпа за вакуумиране, уред за запечатване и вакуумиране на торбички Vacuum Bag и съдове VACSY® . Тя намалява до минимум хранителните отпадъци, като спестява средства, предпазва здравето и околната среда. От представителството на компанията у нас отчитат нараснало търсене във връзка с ваканцията на децата, когато правилното съхранение на ястията е важно за домакинствата.

VACSY®  се използва за вакуумиране на прясна или готвена храна (включително остатъци) направо в готварски съдове Zepter, съдове VACSY® , бутилки  или торбички.

Светлината лекува сенна хрема

Медицински уред, който използва лечебната сила на светлината, облекчава проявите на сенната хрема. Той действа по естествен начин като ...

 И ако при нормални условия готвеното месо се запазва 2 дни в хладилник, то с VacSy® се запазва до 10 дни. Зеленчуците и някои салати остават свежи 21 дни, а сиренето – до 60. „Когато нямаме време да готвим ежедневно, можем да избегнем нездравословното „бързо хранене” като приготвим предварително ястията и ги съхраним лесно”, коментират от „Цептер-България”.      

Помпата във VACSY®  системата изтегля въздуха от съдовете (когато се стяга багаж за пътуване, с нея може да се изтегли дори въздухът от дрехите, за да има повече място). Тя изолира храната от замърсители. Може да се използва и навън, с кабел за автомобил. Клапата на капака подпомага изтеглянето на въздуха, като не го допуска обратно в съда (за да развали храната). Капакът от своя страна има вграден календар с индикатор за деня и месеца на вакуумирането. В торбичките пък може да се съхранява почти всичко – от деликатни плодове като ягоди и малини през компактдискове и електронно оборудване – за да се предпазят от влага и прах. В случая с размразяването на храна торбичките може да се поставят във вряла вода или в микровълнова печка дори направо от хладилника или от фризера.

Цептер с нов шоурум

Сто и десет хиляди лева инвестира у нас Цептер-България в нов изложбен център - на бул. „Тодор Александров” 28 в столицата....

При VacSy®  системата не се прахосва храна, пести се време и средства, семейството се храни по-здравословно, а хладилникът е чист, без неприятни миризми. „Може би най-голямото преимущество за съвременния зает човек е, че има готови вкусни и здравословни ястия, когато не му се готви”, допълват от „Цептер-България”.

В системата може да се съхраняват всякакви храни или предмети, включително семейни документи, бижута, пари, ключове. Удобна е както в офиса, така и у дома, при пътуване с малки деца или домашни любимци, на лодка или на къмпинг.    

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com