"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

5658
"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Днес във връзка с изпълнение на водопроводна връзка и монтаж на устройство за регулиране на налягането по водопроводната мрежа на бул. „Царица Йоанна” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ж.к. „Люлин” І ; жк. „Люлин” ІІ.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ж.к. „Люлин” ІІ на ул. „В.Накова” и ул. „Тодор Николов”; ж.к. „Люлин” І на ул. „Ванче Михайлов” и ул. „Цвети Иванов”пред ОДЗ20;ж.к. „Люлин” І на ул. „Фортов път” и ул. 107 пред ОДЗ13.
Денс във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Каменица” кв. „Горна баня” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.747, ул. „Каменица”, ул. „Роза”, ул. 646.

Спират водата в ж.к. "Владимир Заимов"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Владимир Заимов”, съобщиха от пресцентъра...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: кръстовището на ул. „Каменица” и ул. 748.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Днес във връзка с монтаж на спирателен кран и подмяна на пожарен хидрант в ж.к. „Разсадника” до бл. 87 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 87 от вх. А до вх. Н; бл. 23, бл. 24, бл. 25, бл. 26, бл. 26А, бл. 87, бл. 106.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: кръстовището на ул. „Алеко Туранджа” и улицата зад бл. 87.
Днес във връзка с направа на връзка на новопостроен уличен водопровод със съществуващ по ул. „Илия Бешков” ж.к. „Дружба” І, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Илия Бешков” от ул. „Мюнхен” до ул. „Искърско шосе” и ул. „Канала”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: кръстовището на ул. „Канала” и ул. „Мюнхен”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com