Спират водата в ж.к. "Владимир Заимов"

4800
Спират водата в ж.к. "Владимир Заимов"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Владимир Заимов”, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Искър” район „Оборище”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по бул. „Ген. Данаил Николаев” от ул. „Проф. Милко Бичев” до ул. „Искър”; по ул. „Стара планина” от ул. „Малкара” до ул. „Злетово”; по ул. „Чаталджа” от ул. „Малкара” до бул. „Ген. Данаил Николаев”; по ул. „Злетово” от бул. „Ген. Данаил Николаев” до бул. „Княз Александър Дондуков”; района между бул. „Васил Левски”, ул. „Стара планина”, ул. „Бяло море” и бул. „Ген. Данаил Николаев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Искър” и ул. „Христо Ковачев”.

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването във вилна зона "Шумака"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването във вилна зона „Шумака” , съобщиха от пресцентъра на друж...

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com