Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Световноизвестен нефролог ще преглежда безплатно в Бургас

04 декември 2019, 09:45 часа • 2386 прочитания

Нефролог от Израел ще преглежда безплатно в Бургас на 14 декември.

Проф. д-р Талия Вайнщайн е известна в целия свят с работата си с пациенти на хемодиализа и в преддиализен стадий.

Практикува от 35 години и за това време е натрупала уникален клиничен опит в диагностиката и лечението на различни бъбречни болести. Тя е Президент на Израелското дружество по нефрология и хипертония и член на комитета на Съюза на Европейската медицинските специалисти (UEMS) - Бъбречна секция.

Част от нейната специализация е възстановяването на бъбречната функция при диабетна нефропатия, автоимунен гломерулонефрит, уролитиаза, пиелонефрит и дисметаболитни синдроми, както и изготвяне на протоколи за перитонеална и системна диализа, като извежда дори тежки пациенти от състояние на уремична интоксикация.

Сега е преподавател в университета в Тел Авив и асоцииран клиничен професор в катедрата по нефрология на Медицинския факултет на Технионския университет.

По време на престоя си в Бургас всички нуждаещи се ще бъдат прегледани и консултирани от нея. Видният лекар е в България по покана на политиката на Диализен център NephroLife.

За консултациите не са необходими направления от личен лекар. Пациентите трябва само да запишат час на тел: 056 / 555 - 588, 0800 11 881.

 

 

Гергана Цонева
Гергана Цонева Отговорен редактор
Новините днес