Black Bazar - любимата кампания на продавачи и купувачи

2030
Black Bazar - любимата кампания на продавачи и купувачи
Снимка: iStock/Guliver

Кое си струва повече? Печалба от високи цени или на приход от голям оборот? Едва ли е нужно да сте специалисти по маркетинг, за да сте наясно, че второто е далеч по-атрактивно за клиентите и безспорно по-перспективно за продавачите.

Последния петък от всеки месец

Ние не чакаме конкретна дата от годината. Да, вдъхновихме се от идеята за "Черния петък", традиционен за западните общества и възникнал в САЩ. Но докато там големият ден е веднъж в годината и хиляди потребители го очакват месеци наред, ние решихме да създадем наша версия на традицията.

Организира се в последния петък на всеки месец

Избрахме този вариант, тъй като продуктите, които се предлагат при нас, са търсени заради изгодните цени, доброто качество и личния контакт между продавач и купувач. Сделките са бързи, а Bazar.bg е динамична платформа, която винаги предлага гъвкави политики и идеи. Обявите понякога откриват правилния купувач за броени минути, а друг път с течение на времето биват „затрупани“ от по-нови оферти. Опитът ни показва, че този тип промоция е идеалният начин да привлечете вниманието към дадена стока и да я върнете в светлината на прожекторите. Практиката ни показа и оптималния интервал между две подобни акции – точно един месец.

От 9 сутринта до полунощ

Точно 15 часа са активни промоционалните оферти. Така максимално се изостря вниманието на потребителя и се концентрира интересът към това, което предлагате.

Може да купувате и продавате различни стоки. От обувки до електроника.

Имате възможност да се включите в акцията с изключително широк асортимент от почти всички категории продукти. Ограничението, което сме поставили, изключва само разделите „Услуги“, „Авто“, „Имоти“, „Животни“, „Туризъм“, „Работа“. Обяви от всички останали сфери на търговията са добре дошли. С изключителен успех в промоцията участват дрехи, разнообразни видове бяла и черна техника, аксесоари, детски и бебешки стоки, велосипеди, мебели и много други.

Действа като магнит за клиентите

Black Bazar е маркетингов трик, който безотказно дава резултати всеки път. Изкушeни от възможността да вземат нещо на изключителна цена, купувачите често поръчват не само вещи, от които имат нужда и които са били набелязали, но и такива, за които дори не са и помисляли. Импулсивните покупки са именно една от основните цели на подобни кампании. Кое ги прави неустоими?

Реални намаления

Черният петък създава доверие у клиентите към вас като продавач и към Bazar.bg като търговска платформа. Затова и едно от задължителните условия за участие в кампанията е, когато посочите конкретни условия по време на промоцията, да не отстъпвате от тях. Задължително е да изпратите заявената в рамките на посочения срок стока на обещаните преференциални условия. Важно е и да не сте променяли цената в рамките на един месец преди "Черния базар". И още нещо: стойностите без намалението трябва да отговарят на реалната пазарна оценка на съответния продукт.

Отстъпки в размер от 20% до 70%

За да се включите в Black Friday трябва да предложите намаление с най-малко 20%. Това далеч не е символична отстъпка, а предпоставка за доста добра сделка. Стремежът към такава пък често е основен мотив за заявяване на поръчка.

Безплатна реклама за хиляди търговци

Включвайки се в инициативата, вие получавате безплатно рекламно присъствие на видими позиции и вероятността вашата оферта да бъде забелязана се повишава многократно.

Над 100 000 хиляди обяви

Не, числото не е преувеличено. Няма защо да го правим. Онлайн търговците, регистрирани на нашия сайт оценяват изгодната възможност да достигнат до хиляди потребители и я използват пълноценно. Броят нараства с всяка изминала кампания, а продажбите, реализирани с наша помощ ни дават повод за гордост и убеждението, че сме открили правилния път към нашите клиенти.

Вие ще се включите ли? Не забравяйте да се абонирате и да участвате още в края на този месец!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 13.04-19.04.24

АПИ загуби дела за стотици милиони левове

Българите получават ползите от приемането на еврото още сега с tbi bank

eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти

Подем при строителството в България и ЕС

Край няма: Нов завой в една от поръчките за високоскоростни влакове с пари от Плана за възстановяване

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com