Сезонът на лова в Интер Експо Център започна

2345
Сезонът на лова в Интер Експо Център започна
Снимка: IEC

Много нови продукти, богата съпътстваща програма и разнообразни изненади очакват гостите на 26-ото издание на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“. Най-голямото специализирано събитие у нас за лов, риболов и спорт стартира днес в зала 6 на Интер Експо Център и ще продължи до 29 септември, включително.

„През тази година отчитаме ръст в броя изложители“, коментират организаторите. Общо 61 компании са разположили своите щандове. Всички те ще представят над 500 продукта за любителите и професионалистите в лова, риболова и спорта.

За първи път у нас

Сред предложенията ловците и риболовците ще открият премиерни за страната ни ловни оръжия, въдици и принадлежности за риболов, оптични уреди от световни производители и специализирано облекло, създадено да осигури удобство на ловеца при сурови метеорологични условия.

За придвижването в пресечени терени и за любителите на офроуда изложителите представят лебедки, въздушни блокажи, гуми, джанти, аксесоари за офроуд и много други. „Под светлината на прожекторите“ застава и умопомрачаващият пикап на един от световните производители на автомобили. За бързото и безопазно придвижване във водните басейни посетителите откриват разнообразие от лодки, сред които такива с подвижни колони за управление и каяци, снабдени с иновативни системи на придвижване Богат избор имат и всички къмпингари, които могат да разгледат различни предложения, сред коитго мобилни бани и оборудване от най-високо ниво.

Многобройни изненади очакват посетителите през всички дни на изложението. Те ще имат възможност за спечелването на разнообразни награди. Една от изненадите е томбола с анкетни карти за общо четири награди. Посетителите получават анкетата при закупуването на своя билет, а победителите ще бъдат изтеглени в последния ден на изложението – 29 септември, събота. Голямата награда е оптика Vortex Crossfire II 3-9х40 от ISD Bulgaria, а останалите три са: 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop; саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor&Camping Comfort и кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за спечелването на тези изключителни награди ще трябва да попълни анкета, която може да бъде открита на входа на изложението.

Международна киноложка изложба

Едно от основните съпътстващи събития ще бъде и превърналата се в традиционна Международна киноложка изложба. През последния изложбен ден, 29 септември, любителите на четириногите любимци ще могат да наблюдават качествата и уменията на многобройните участници, най-добрите от които разбира се, ще бъдат отличени. Ценителите, а със сигурност и не само те, могат да се насладят и на изящна диорама. Специална изложба през тази година организира и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Подробности за изложението ще откриете в сайта iec.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Атанас Пеканов: През юни вероятно ще получим отрицателен доклад за еврозоната

TotalEnergies се отказва от проучванията в блок "Хан Аспарух"

Държавата губи до 1 млрд. лв. годишно от неефективно използване на горските ресурси

Най-лошото тепърва предстои за потребителите на популярен и любим продукт. Защо?

Си Дзинпин предупреди: Технологичният напредък на Китай няма как да бъде спрян

Правителството предлага да изкупи за 1,6 млрд. лева задълженията на "Топлофикация София“

Министър Радев: Няма опасност за цените на тока за бита

Икономическите и потребителските нагласи в България и в ЕС промениха посоката

Започват масови уволнения във въглищния регион на Стара Загора

Къде в Европа жилищата са най-скъпи и колко са готови да плащат хората?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика